SIROVINE od kojih se izrađuju naši proizvodi: NR – NBR – EPDM –VITON – SILIKON -

PROIZVODNI PROGRAM Rockwella obuhvataju sledeće grupe proizvoda:

Orinzi, Poluorinzi, Dihtunzi, Kvadrinzi, Manžetne, Brisači, Membrane, Spojnice, Amortizeri, Odbojnici, Kugle, Radna kola sa prohromskom, bronzanom ili mesinganom čaurom, Vakum gume za : Pakerice, upakivače i ispakivače, Komplet gumenih zaptivki za punioce, silikonske table, table, trake, creva prozirna i armirana sa najlonskim pletivom, Dihtunzi za vrata: cisterne, sušare, hladnjače, peći, miksere sterilizatore, autoklave, Zaptivke leptir ventila DIN, SMS, APV itd .

............................................................................................................................................................................................

“Svesni jake konkurencije i izazova koje tržište i okruženje sa sobom nose, ponoseći se svojom prošlošću, ali uvek gledajući u budućnost, trudimo se da u svakom trenutku ponudimo i pružimo najbolju uslugu. Zahvaljujući visokom standardu usluge i kvalitetnom programu rezervnih delova stekli smo visoku reputaciju kao veoma korektan i pouzdan poslovni partner. Zadovoljni i lojalni kupci su osnov našeg uspeha, a njihove preporuke su naša najbolja reklama. Tradicija poslovanja koju smo izgradili u proteklih 15 godina danas predstavlja pored impozantnog broja poslovnih partnera i veliki broj prijatelja”

gen. direktor Miroslav Mandić