Rockwell u svom vlasništvu poseduje dva objekta koja su urađena po svim standardima zaštite na radu, gde su radne celine fizički odvojene jedna od druge, i gde je urađena profesionalna klimatizacija i filtracija vazduha sistemom „RHOSS“. U pitanju su sledeći objekti:

Poslovno proizvodni:

Reč je o objektu koji se sastoji od administrativnog odeljenja površine 109m2, i proizvodnog pogona površine 210m2. Podovi proizvodnog dela su opremljeni kiselootpornim pločicama. Proizvodni deo se sastoji od metalskog dela sa alatnicom i gumarskog dela sa presama za vulkanizaciju i dvovaljkom. Tu je naravno i deo namenjen potrebama finalne obrade, pakirnica kao i magacin za sirovinu i gotove proizvode. Administratvni deo ovog objekta obuhvata komercijalu, knjigovodstvo i prijektni biro.

Poslovno stambeni objekat:

U pitanju je objekat površine 300m2, koji je trenutno u fazi opremanja enterijera.

Mašine:

Od mašina za obradu metala u alatničarskom delu trenutno posedujemo: Hidrokopirnu rendisaljku KR-700, Strug MORANDO PA-30 i MORANDO PA-631, Brusilicu za ravno brušenje BRB/750-250, Radijalna bušilica RB-40, Oštrica reznog alata sa komplet priborom ALPINA 6-ALP, Testera za sečenje metala POBEDA 600, Kompresor PRVA PETOLETKA 120 l, Nova alatna glodalica, Brusno tocilo i ručni alat na mehanizovan pogon i ostali sitan alat. Pomenute mašine su novije generacije.

Od mašina u gumarskom delu proizvodnje posedujemo: devet hidrauličnih presa za toplu vulkanizaciju gumeno tehničkih proizvoda i mašinu za valjanje gume. Posedujemo i dve digitalne vage od 300 kg. i od 6 kg. vezane programski sa računarom. Takođe smo u fazi pripreme dokumentacije i ostalih predmeta za ulazak u proceduru za JUS ISO 9001: 2001/ISO 9001: 2000,koji je planiran za usvajanje i ulazak u proceduru do kraja 2006. godine.

 

............................................................................................................................................................................................

“Svesni jake konkurencije i izazova koje tržište i okruženje sa sobom nose, ponoseći se svojom prošlošću, ali uvek gledajući u budućnost, trudimo se da u svakom trenutku ponudimo i pružimo najbolju uslugu. Zahvaljujući visokom standardu usluge i kvalitetnom programu rezervnih delova stekli smo visoku reputaciju kao veoma korektan i pouzdan poslovni partner. Zadovoljni i lojalni kupci su osnov našeg uspeha, a njihove preporuke su naša najbolja reklama. Tradicija poslovanja koju smo izgradili u proteklih 15 godina danas predstavlja pored impozantnog broja poslovnih partnera i veliki broj prijatelja”

gen. direktor Miroslav Mandić